Omleta cu praz,sunca si cascaval

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2015 | 3737 vizualizari

 

Mic dejun sanatos de primavara.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 gr sunca de pui
  • 150 gr cascaval
  • 1 praz
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz,sunca si cascaval:

Sunca si prazul le taiem feliute subtiri. Intr-o tava punem putin ulei si calim prazul si sunca. Cascavalul se rade. Oale se bat cu sare si piper si se rastoarna peste sunca si prazul calit. Prajim omleta pe ambele parti si cand este facuta adaugam deasupra cascavalul ras .

1/2 din omleta o trecem peste 1/2 din omleta.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

putem adauga la omleta ce ingrediente dorim

2

este foarte buna si cu spanac sau leurda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz,sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor

ieri la 11:57

Briose delicioase cu nutella, reteta simpla si usoara

de laura_n 7

ieri la 11:04

Sos de avocado, cu iaurt si castravete, reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 10:44

Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat

pe 04.05 la 20:15

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bagheta feliata si prajita cu branza topita